Στο Καλαπόδι ο Αντιπεριφερειάχης Φθιώτιδας και ο Δήμαρχος Λοκρών

Ο Αντιπεριφερειάχης Φθιώτιδας και ο Δήμαρχος Λοκρών βρέθηκαν στο Καλαπόδι λίγο έξω από την Αταλάντη, πρώτα για το μνημόσυνο των 2 παιδιών από το χωριό που έφυγαν από την ζωή στο φοβερό τροχαίο και μετά πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στον Αρχαιολογικό χώρο του ναού Αρτέμιδος και Απόλλωνος.
Όπως ενημερώνει ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Θανάσης Ζεκεντές, σήμερα συγγενείς, φίλοι, κάτοικοι του Καλαποδίου και αιρετοί τίμησαν με την παρουσία μας το ετήσιο Μνημόσυνο του Γιώργου και της Σωτηρίας που έφυγαν νέοι από τη ζωή μετά από τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα που συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα.
“Ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη στους γονείς των παιδιών.”

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε ξενάγηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας Ηλία Κυρμανίδη, του Δημάρχου Λοκρών Θανάση Ζεκεντέ, του Συμβούλου της Κοινότητας Καλαποδίου Σταύρου Κορόμηλου και κατοίκων, από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Καλαποδίου και υπάλληλο της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας Χρήστο Βαποράκη στον Αρχαιολογικό χώρο του ναού Αρτέμιδος και Απόλλωνος, όπου είναι σε εξέλιξη ανασκαφή και ανάδειξη του χώρου από το Γερμανικό Αρχαιολογικό Ινστιτούτο, με την υποστήριξη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας.
Στη διάρκεια της επίσκεψης έγινε ενημέρωση για την πρόοδο των εργασιών στον αρχαιολογικό χώρο.