ΝΙΚΟΣ ΛΙΟΛΙΟΣ : ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ο Δήμος Λοκρών δεν πήρε καμία θετική απόφαση για τη εγκατάσταση ανεμογεννητριών επί θητείας μου, ήταν ΟΛΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ.Ο κος Ζεκεντές θέλει να παραπληροφορήσει- κοροιδέψει τους πολίτες με αποφάσεις άλλων οργάνων ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΥ, όπως Επιτροπή Περιβάλλοντος Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας που δεν έχουν καμία σχέση με το ΔΗΜΟ. Δηλαδή τα στοιχεία που παραθέτει δεν έχουν σχέση με τον ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ, είναι άλλοι θεσμοί και φορείς εκτός Δήμου.
Οι πολίτες, βλέπετε τί συμβαίνει τώρα που ξεφυτρώνουν από παντού ανεμογεννήτριες.
Επί θητείας μου δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Εμείς επί θητείας μου ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ με κάθε νόμιμο μέσο και τρόπο και είχαμε θετικά αποτελέσματα για τους δημότες.
Εσείς καλείτε στο Δ.Σ. μετά από αρνητική απόφαση του Τ.Σ. Εξάρχου την Εταιρεία, να μας πείσουν υπέρ των ανεμογεννητριών και τη βαφτίζετε διαβούλευση, για το οποίο διαφωνούμε όπως γράφτηκε στα ΠΡΑΚΤΙΚΑ του Δ.Σ.
Τα ψέματα του κου Ζεκεντέ..

Ανυπαρξία είναι τα έργα που εκτελούνται τα τελευταία χρόνια με δικές μας ενέργειες και χρήματα μετά από πολύ κοπό; Δεν είναι πραγματικά; Αλλάζουν το Δήμο Λοκρών και είναι ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΡΓΑ.
Η αλήθεια είναι ότι ο κος Ζεκεντές μόνο ΑΥΞΗΣΕΙΣ έκανε, παρέλαβε ένα Δήμο ξεχρέωτο από παλιά χρέη , ένα Δήμο με έτοιμα έργα τα οποία εκτελούνται τα τελευταία δύο χρόνια, 10.000.000 Ευρώ (αντιπλημμυρικά, ασφαλτοστρώσεις, οδοφωτισμό, δίκτυο ύδρευσης, δεξαμενη Αταλάντης κ.α.)

Ο κος Ζεκεντές έκανε πολλαπλές ΑΥΞΗΣΕΙΣ από 20-155%.
Εκανε διώξεις υπαλλήλων αναίτια και άδικα. Κατάργησε Κοινωνικά Προγράμματα. Απέτυχε σε χειρισμούς για τον κορονοιο και για τον λόγο αυτό πραγματοποιείται Εισαγγελική Ερευνα. Οι αγροτικοί δρόμοι είναι σε άθλια κατάσταση, εμείς τους συντηρούσαμε 4 φορές το χρόνο.
Εχασε τη μάχη με την καθημερινότητα…Δεν δουλεύει ο Βιολογικός Μαλεσίνας με κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Δεν λειτουργεί ο βιολογικός Αταλάντης που είναι έτοιμος από το 2019.
Σε αντίθεση με αυτό που προσπαθεί να δείξει με φωτογραφίες και παραπλανητικές δημοσιεύσεις, η σημερινή κατάσταση είναι απογοητευτική. Δεν παράγει έργο, πραγματοποιεί ότι βρήκε έτοιμο, για τους λόγους αυτούς προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις.
Ο λαϊκισμός του κου Ζεκεντέ της παλιάς και νέας πολιτικής σχολής, σε πλήρη εφαρμογή και αρμονία, δεν πείθει κανέναν πλέον, τον κατάλαβαν τώρα όλοι.
Εχει χάσει την ψυχραιμία του και προβαίνει σε ενέργειες και χαρακτηρισμούς, παίρνοντας από παντού αρνητικά μηνύματα για τις πράξεις του.