Μετα το κατωθι αρθρο του Κου Λιολιου τελικα ο Κος Ζεκεντες θελει η δεν θελει ανεμογεννητριες?

Στο τελευταίο συμβούλιο του Δήμου Λοκρών ψηφίσαμε καθαρά ΟΧΙ στην εγκατάσταση δύο νέων πάρκων ανεμογεννητριών στην περιοχή του τέως Δήμου Μαλεσίνας. Καταψηφίσαμε το προτεινόμενο ψήφισμα της πλειοψηφίας του Δημάρχου κ. Ζεκεντέ. Ο λόγος είναι ότι ΔΕΝ θα παραχθούν θετικά αποτελέσματα, θα υπάρχουν νέες ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ όπως και μέχρι τώρα. Προτείναμε οι σχετικές αποφάσεις να λαμβάνονται με τη σύμφωνη γνώμη των τοπικών κοινωνιών μετά από λαϊκή συνέλευση της κάθε κοινότητας, απόφαση τοπικού συμβουλίου και με τελική απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου.
Το ειδικό χωροταξικό πλαίσιο για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προβλέπει εγκατάσταση πολλών ανεμογεννητριών στο Δήμο Λοκρών, γι’αυτό ζητήσαμε την άμεση αναστολή των σχετικών αδειών, και την αρχή κινητοποιήσεων προς κάθε κατεύθυνση για να αποκρούσουμε και να ανατρέψουμε τις επερχόμενες αρνητικές συνέπειες των νέων ανεμογεννητριών, όπως γίνεται σε άλλους Δήμους της Ελλάδας. Με αυτό δε συμφώνησε η πλειοψηφία του Δημοτικού συμβουλίου.
Εμείς υπερψηφίσαμε το προτεινόμενο ψήφισμα της Λαϊκής Συσπείρωσης με το οποίο δε συμφωνούσε ο κ. Ζεκεντές και η πλειοψηφία.
Σε τέτοιου είδους αποφάσεις της πλειοψηφίας περισσεύει η υποκρισία, η διπροσωπία και η συγκάλυψη της αλήθειας.