ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ Κ.ΖΕΚΕΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ

Πρέπει να γνωρίζουν οι δημότες ότι έγινε δήμαρχος για να εξυπηρετήσει διάφορα συμφέροντα.
– Παρέλαβε ένα Δήμο με έτοιμα έργα 10.000.000 ευρώ (αντιπλημμυρικά, ασφαλτοστρώσεις, οδοφωτισμό, δεξαμενή Αταλάντης, δίκτυο ύδρευσης κ.ά. ) που καθυστερεί την υλοποίησή τους κι ένα Δήμο ΞΕΧΡΕΩΜΕΝΟ από παλιά χρέη !
– Πραγματοποίησε πολλαπλές αυξήσεις σε όλα τα τέλη από 20-155 % σε ύδρευση ,φωτισμό, καθαριότητα κ.ά. Αντίθετα εμείς καμία αύξηση δεν κάναμε από το 2011-2019 , παρά μείωση 25% στην ύδρευση.
– Η καθαριότητα είναι ελλιπέστατη παρά το γεγονός ότι ο Δήμος έχει επάρκεια πλέον μέσων και προσωπικού και χρησιμοποιούν ιδιώτη με μεγάλο κόστος για το Δήμο.
– Σοβαρότατο είναι ότι πραγματοποιείται Εισαγγελική έρευνα για αμέλεια και έλλειψη μέτρων για τον κορονο’ι’ό , ιδίως στη Μαλεσίνα.
– Ο βιολογικός στη Μαλεσίνα δε δουλεύει με κινδύνους για τη δημόσια υγεία.
– Δεν ξεκίνησε η λειτουργία του βιολογικού στην Αταλάντη, που ήταν έτοιμος από το 2019, χωρίς καμία εξήγηση.
-Διώξεις υπαλλήλων, παραιτήσεις διευθυντών του Δήμου, μειώσεις μισθών και απολύσεις σε εργαζόμενους του Δήμου γίνονται άδικα κι αναίτια.
-Απώλεια Υπηρεσιών και Τραπεζών χωρίς καμία διαμαρτυρία, παρά τις προτάσεις μας .
– Κατάργησε κοινωνικά προγράμματα πολλών ετών (συσσιτίου, ανταλλακτηρίου ρούχων, παιχνιδιών, λουτροθεραπειών ηλικιωμένων του Δήμου και κλείσιμο τριών ΚΑΠΗ.
Η σημερινή εικόνα του Δήμου, σε αντίθεση με αυτό που προσπαθεί να δείξει ο Δήμαρχος με φωτογραφίες της στιγμής και παραπλανητικές δημοσιεύσεις , είναι απογοητευτική . Δεν παράγει έργο, παρά πραγματοποιεί αυτά που βρήκε έτοιμα από μας. Σε αντίθεση με όσα υποσχόταν, δε βοηθάει την τοπική κοινωνία και βρίσκεται σε ένα άδειο Δημαρχείο από δημότες .
21
Θελετε ανεμογεννητριες στη φθιωτιδα?